The Ultimate Jewish Cruises Europe 2018

By | ноември 9, 2021

Тъй като все повече евреи започват да се интересуват от своята култура и история, еврейските кръстоносни походи стават все по-конкурентни и се появяват все по-завладяващи и привлекателни еврейски пътувания.

Много пътници, особено тези с еврейско потекло или практикуващи юдаизъм, отиват на тези пътувания, защото искат да научат тяхната история, да уважават евреите от миналото или да изследват еврейските общности в региона.

Един от най-добрите начини да се разходите по наследството е да пресечете реките.

Речните круизи могат да отидат до отдалечени места и също така са известни със своите активни, потапящи и образователни дейности.

В момента има много круизни линии, които предлагат обиколка на еврейска тематика. Но има и такива, които предлагат повече от един круиз с еврейска тематика.

Ето най-добрите речни круизи, които трябва да опитате, за да получите страхотно еврейско изживяване.

Круиз по река Кошер

Забележителен еврейски круиз е круизът по река Кошер. Това е луксозен речен круиз, известен със своите завладяващи екскурзии и най-модерните речни лодки. Те са известни и с образцовото си обслужване на клиентите.

Най-популярните им дестинации са река Дунав, река Рона, река Меконг, река Дуро и Северна Италия. Те имат и екзотични дестинации като река Меконг, река Ганг в Индия и река Амазонка.

Друго страхотно нещо за круиза по река Кошер е, че те са all inclusive. Така че не е нужно да харчите повече за никакви дейности. В допълнение, Glatt кошер храна се предлага от сутрин до полунощ. Гостите няма да имат проблем да останат във форма, тъй като на борда има също фитнес зала и спа център.

Кошерика

Друг забележителен кошер круиз е круизите Kosherica. След като е в индустрията от 25 години, Kosherica пътува до повече дестинации в сравнение с други речни прелези в индустрията.

Разполага с пет прекрасни излета до реката, предлагащи гурме глат кошер, приготвен от готвачи под строг надзор.

Тяхната уникална точка на продажба е непрекъснато забавление, както и казина в стил Вегас, комици и магьосници. За децата Кошерица предлага няколко работилници, детски клуб и ексклузивни пространства за тийнейджъри.

Круиз Кошер

Ако не искате да харчите много, Cruise Kosher е за вас. С безвъзмездна помощ от Kosherica, Cruise Kosher е добра алтернатива за тези, които искат да отидат на еврейски круиз, но имат ограничен бюджет. Те сервират гладкошерни ястия и можете да се насладите на разнообразие от салати и топли ястия за закуска и разнообразие от месни опции за обяд и вечеря. Cruise Kosher предлага три безплатни услуги за миняним и почистване.

Круизните кошерни дестинации включват Аляска, гръцките острови, Шотландия и Исландия, Средиземно море, Ню Йорк, Югоизточна Азия и Карибите.

Обиколката на еврейското наследство не трябва да е лукс, но няма нищо лошо в това да прекарате едно запомнящо се еврейско пътуване. речен круиз. Възстановете енергията, като се отпуснете в красива лодка, докато получавате запомнящи се преживявания от пътуването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *