7-те основни проблема с проектите за свещи за сянка „Направи си сам“.

By | декември 9, 2021

Поддържана в сянка платноходка по същество е малък строителен проект. Трябва да се измерят и изкопаят дупки, да се получат стълбове и да се бетонират. Необходими са и няколко посещения на място, за да се гарантират точни измервания по време на целия проект. Цялата тази работа може да бъде скъпа, ако използвате инсталатор на трета страна. Има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато измервате и монтирате.

  1. Направи си сам рифове, които трябва да избягвате: Преди да купите платно за сянка, първо измерете зоната на сянка и идентифицирайте възможни точки за закрепване. Много обаждания от клиенти, закупили DIY свещ за сянка, ние се връщаме у дома само за да установим, че тя няма да съответства на наличните точки за фиксиране!
  2. Правилно опънатите платна имат извити или вдлъбнати ръбове и дълбочината на извивката е 10% от външната страна на платното. Не забравяйте, че при измерване на тази кривина и използването на крепежни елементи това кара платното да покрива по-малка площ.
  3. Свещите върху равна повърхност може да съдържат вода. Помислете за наклона на материала за разливане на вода. Най-често срещаното решение е противоположните ъгли да са на значително различни височини.
  4. Ако не са опънати, напрегнатите, усукани платна могат да станат нестабилни от вятъра. Тя трябва да бъде правилно опъната, за да има известна кривина и извиване във формата на ханш.
  5. Избягвайте нискокачествените кърпи, които могат да висят и абсорбират вода.
  6. Свещи, направени с една линия или лош верижен шев, тъй като това може да бъде отменено, когато е под напрежение или напрежение. Твърде много шевове на платното могат да се разцепят при напрежение.
  7. Ъгловите пръстени, които не са изработени от поцинкована стомана, могат да окислят и обезцветят околния материал.

След като общите размери са завършени, може да се изчисли площта на платното и броят на крепежните елементи, необходими за издърпване на платното в напрежение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *