5 основни неща, които трябва да преминете в Тайланд

By | ноември 2, 2021

Докато пътувате на круизи, е важно да опаковате необходимите неща. Това ви помага да направите пътуването си по-удобно с правилните неща в чантата си.

Опаковъчният списък варира от пътник до пътник, но има няколко неща, които са общи за пътуващите. Вълнението от пътуването на круиз е, че е достъпно за пътниците на гърба на круиза. Включва напитки, храна, настаняване и забавления както за деца, така и за възрастни. За нови круизи в Тайланд трябва внимателно да опаковате всички артикули, за да не пропуснете нито един от тях. Пътуването в чиста вода за два или три дни или повече може да бъде доста трудно, ако забравите да опаковате някои от основните си неща.

Основни елементи за опаковане

1. Носете допълнителни чанти – Чанта за пране, найлонова торбичка и много други необходими неща трябва да са от съществено значение, когато пътувате по море. Включва и чанти Ziploc за храна. Дори и да не можете да носите твърде много чанти, носенето на някои от тях ще ви помогне по време на пътуването. В тази връзка услугата, предоставена от тайландската ветроходна чартър, декларира предварително за предметите, необходими за нейното носене.

2. питие – Това не трябва да включва алкохолни напитки и е препоръчително да носите продукти без кока. Видя се, че повечето круизни линии носят ограничена версия на безалкохолни напитки. По този начин, ако имате любима марка, най-добре е да харесвате това, което харесвате. Ограниченията за напитки също могат да се променят, така че е най-добре да се консултирате с вашия доставчик на круизни услуги, преди да пътувате. В тази връзка, тайландските ветроходни чартърни услуги са най-добрите налични.

3. Чанта за първа помощ Това е едно от основните неща, които трябва да вземете на круиз, за ​​да избегнете състоянията, когато имате нараняване или порязване. Придобиването на кръг може да не е евтино по време на морско пътуване, така че се препоръчва да го вземете със себе си. Също така е препоръчително да носите някои основни неща в аптечката, като лекарства за гадене, антибиотици, хапчета за настинка, болкоуспокояващи, капки за кашлица и най-важните лекарства за стомашни разстройства.

4. Преместете захранващата банка – Носенето им също е важно, тъй като няма възможност круизните каюти да имат изходи за зареждане на вашите електронни джаджи. Но също така трябва да внимавате със строгостта на джаджите, които е разрешено да се носят по време на круиза. Някои круизни услуги имат строго правило, че никой круизен директор не може да бъде превозван на борда.

5. Вземете допълнителни дрехи – Не забравяйте да вземете допълнителни дрехи на круиз. Разходите може да не са фактор, но харченето твърде много с малка цел може да бъде достатъчно скъпо. Ето защо. Най-добре е да вземете всички необходими дрехи, докато пътувате на морско пътуване в Тайланд.

Последни думи

В допълнение към посочените по-горе предмети, трябва да носите и други неща, включително преносим вентилатор, качествен куфар, нощна светлина, плажни одеяла и др. Научете всичко, което трябва да вземете и направете пътуването незабравимо.

Открийте повече: https://www.boatlagoonyachting.com/charter/yacht-listing/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *