3 главни тайни за зачеркване на бюджет

By | януари 12, 2022

Круизът изглежда като чудесен вариант за почивка. Огромните морета и различното местоположение всеки ден изглеждат като сбъдната мечта. Но не се заблуждавайте, че пътуването по море е скъпо.

Един типичен круиз може да струва повече от две хиляди долара. Това означава, че този тип почивка често е недостъпен за много хора.

Но няма страх от намиране на изгоден круиз, особено в този икономически климат. По-долу са три съвета, които да ви помогнат да намерите евтин круиз.

1. Не резервирайте първото морско пътуване, което видите. Търсете известно време и търсете в нета, докато пръстите ви заболят. И когато мислите, че сте намерили тази сделка, не търсете повече. Вярвате или не, първата цена, която откриете, често подлежи на договаряне. Не приемайте първата цена, която ви дадат, ако сте намерили добри сделки, играйте един срещу друг, не се страхувайте, тези хора са обучени професионалисти, няма да бъдат обидени и най-лошите. случва се да кажат не.

2. Дръжте очите и ушите си на круизните линии. Регистрирайте се за техните бюлетини и се опитайте да видите какво правят. Често самите круизни линии изпращат специални оферти до хората в списъка с новини, особено ако пускат нов пакет или кораб. Всъщност, ако нахлуят в нова лодка, понякога ще се опитат да предизвикат интереса им, като предлагат някои забавни оферти.

3. Излезте извън сезона. Не всеки трябва да взема отпуски в определени часове. Ако имате достатъчно късмет да се сдобиете с едно от тях, може да искате да получите изгодна сделка. Излизането от сезона ще ви спести невъобразима сума долари.

Евтините круизи са там, където просто знаете къде да търсите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *