Топ 5 ветроходни изживявания в Австралия

By | януари 14, 2022

Австралийският континент е известен с това, че е сред най-зрелищните и завладяващи континенти на всички времена, с голямо разнообразие от култура, природна красота, завладяващо наследство и много други. Така хората обичат да пътуват по света по-често и да се наслаждават на приятно изживяване, докато изследват ценните атрибути на този регион. Очарователните водни тела и пътищата винаги са били един от акцентите в страната, особено сред любителите на природата, и ако също обичате да бъдете около сладководни басейни или да се наслаждавате на навигацията по очарователните брегове и брегове на света, трябва да помислите върви към най-доброто. преживявания при сърфиране, които може да имате в Австралия, някои от които са изброени по-долу:

1. Порт Филип Бей

Порт Филип Бей е един от най-престижните пристанищни градове в Австралия и отдавна е фар на туристическата дейност, тъй като служи като важно място за пътуване и наслади на ветроходни пътувания. Великолепната красота на хоризонта, както и бреговете на залива Порт Филип, са били една от основните причини хората често да избират да плават с яхти и круизи из тази част на региона. Освен това опциите за навигация, които можете да намерите тук, са наистина луксозни и лесни за носене в джоба си. Предлаганите тук ол инклузив услуги за яхти и круиз са наистина зашеметяващи и приятни за всеки.

2. Мортън Бей

Разположен по бреговете на Бризбейн и много други части на Куинсланд, заливът Мортън е една от най-зашеметяващите природни красоти, които можете да намерите в цяла Австралия, и включва много изключителни острови и прекрасни брегове. Много хора, които търсят луксозно бягство в Бризбейн, често избират завладяващо и невероятно круизно пътуване из залива Мортън, което включва луксозно и превъзходно ветроходно изживяване, заедно с очарователната гледка на гърбати китове, изящни делфини, мигриращи костенурки и много повече морска фауна, които са не е толкова лесно да се види в открито море. Освен това предлаганите тук яхти и круизи са наистина лесни за носене в джоба си и са приятни за всеки.

3. Пристанището в Сидни

Пристанището в Сидни винаги е било една от най-престижните и изявени атракции на Австралия и с широката си слава е била причината пътниците да избират пристанището в Сидни за всичко друго в града. Очарователната гледка към пристанището на Сидни от под моста е изживяване, на което да се наслаждавате цял живот и когато прекосим пристанището, свидетелството на бялото платно на Операта е нещо, което не може да се опише с думи. Има много възможности за ветроходство около пристанището на Сидни и можете да избирате от круиза с ол инклузив до личното плаване с яхта, което в началото може да е скъпо, но ще ви даде безценно изживяване.

4. Дните на Петдесетница

Плаването по Whitsundays е едно от най-зрелищните и невероятни преживявания, където имате възможността да плавате по прекрасния архипелаг Whitsundays, който включва общо повече от 70 острова, които са идеално разположени край северния бряг на Куинсланд. Плитките тюркоазени води и магическите плажове на островите са нещо, което ще увеличи радостта от пътуването ви с десет. Излишно е да казвам, че изключителната гледка към островите и зашеметяващото луксозно изживяване на яхти и круизи ще ви дадат преживяване, на което може да се наслади всеки от вашия кръг. Има няколко доставчици на круизни услуги в региона, които могат лесно да бъдат резервирани по телефона или дори онлайн седмици преди пътуването.

5. Хинчинбрук

Перфектен остров в Куинсланд край бреговете на Кардуел, остров Хинчинбрук е една от най-завладяващите и изключителни възможности за бягство в тихоокеанския регион и предлага на туристите удоволствие да тичат. Представете си да предприемете пътуване с ветроходство, което включва ол инклузив луксозен круиз, който предлага не само страхотни преживявания на борда, но също така показва изключителното разнообразие и красотата на морския живот край бреговете на Австралия. Очарователното изживяване ще ви изненада и ще ви накара да посетите Австралия отново и отново. Девствената красота на морския живот тук е просто отлична и можете да се насладите на прекрасно изживяване с приятели и семейство.

Въпреки че континенталната част на Австралия има голямо разнообразие от завладяващи атракции и завладяващи места, но ако търсите някои от най-забележителните и красиви преживявания, ето списъкът, който може да ви предложи истинската красота, смисъл и преживяване на ветроходството. . в Австралия. Така че, ако обичате да плавате в освежаващи води и търсите нещо толкова изключително, колкото може да бъде, просто планирайте пътуването си до другия край на света и резервирайте полетите си до Австралия, за да му се насладите. вълшебно бягство с много завладяващи моменти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *