Става въпрос за оцеляване и за научаване да комбинирам страстите си

By | ноември 9, 2021

Изминаха почти три години, откакто публикувах статия тук. Толкова много се случи през това време. Аз ще ти кажа.

Издадох книгата си. Публикувано е през май 2017 г. Бях горд с постижението и тогава всичко свърши и животът продължи.

През октомври 2017 г. с Дъг се преместихме във Флорида. Родителите ми ни взеха със себе си и изминахме 1000 мили от нашите деца и внуци. Имаше много причини. Прочетете статията ми за отдалечаването с любов и ще имате представа какво стои зад движението. Както и да е, беше направено. С движението много дейности и бизнеси продължиха повече от две години. Преместването в ново състояние е много! И трябваше време да се аклиматизира. По дяволите, още се аклиматизирам! Също така започнах да продавам пътувания отново през май 2017 г. Това е нещо, което правех известно време през 2007 г. и ми хареса много. Бях агент по недвижими имоти от около 13 години и го намерих за много стресиращо. Пътуването ми се струваше много подобно на недвижимите имоти в много отношения; без целия стрес.

Така че имах нов живот, нова къща, нов бизнес и нещата вървяха наистина добре. Обичам Флорида и особено обичам частта на Флорида, където се преместихме. Намира се в североизточната част на щата. Проучвах и посещавах мястото няколко години, преди да реша. Знаеш, че не бих се върнал в Орландо! Така че, както казах, нещата вървяха добре! Специализирам се в круизи в моя туристически бизнес и животът във Флорида е чудесен за тази специална специализация! Реших също да започна да водя влог за личния си круиз. Създадох канал в YouTube за това. Аз съм на канала от около 4 години, но го взех сериозно едва през последната година. Най-накрая съм последователен в качванията си и мисля, че съм на път да добия представа какво правя! хаха

Както виждате, животът се превърна от писане в пътуване. Нещо лошо, но скоро имах травми в живота си, които ме върнаха във времето на писане. Най-вече защото те бяха и най-духовните дни в живота ми. Най-голямата травма, която преживях през 2019 г., беше, когато брат ми се бори с рак на панкреаса и загуби много кратка битка (3 месеца). Това разтърси моя свят и предизвика разрив между мен и Бог. Смъртта на братята ми се случи през юни, по-точно на 21 юни, а аз се удавих през последните 6,5 месеца. Не знам как иначе да го опиша. Но това, което знам е следното: трябва да спре. Трябва да намеря път обратно.

Напуснах да пиша, когато започнах своя туристически бизнес по някаква причина. Не мислех, че двамата могат да бъдат заедно в живота ми. След смъртта на братята ми и невъзможността да се справя добре с тях, стигнах до заключението, че трябва да се научат да живеят заедно! Стигнах до края на въжето си тук. Нямам избор. Нищо не работи, за да ми помогне да се измъкна от тази тъмна дупка, в която попаднах. И да се откажа от писането си, защото съдържанието не е свързано с моя круизен бизнес, добре, това вече не работи за мен!

И така, ето ме. Обратно към писането. В знак на благодарност, прошка, насърчение и силата на любовта ще се науча да съчетавам вярванията си със страстта си към сърфиране и блогване! Надявам се да успея да измисля това и някак си една любов да поддържа другата. Насърчавайте живота ми да расте и обогатява и може би някой друг по пътя. Не знам какво означава всичко това. Не знам дали това означава комбиниране на двата проекта или използването им за подобряване един на друг! просто не знам! Но това, което знам е, че за мен няма нищо по-духовно от това да изкарам слънцето в океана. Така че започвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *