Разпятие = Наддаване на тегло – мит за изкореняване

By | януари 13, 2022

Кръстоносният поход те прави дебел. Ако това е вярно, защо има толкова много здрави хора на круизните кораби? С някои съвети и трикове за вас, круизът може да бъде чудесен начин да отидете на почивка, без да нарушавате целите си за отслабване за Нова година. Ключът към баланса са празниците, където има неограничена храна и 24-часово обслужване.

1. Дегустацията е нещо добро. Очаквам почерпка, не се ангажирам да имам бюфет с Mac & Cheese на бюфета, защото изглеждаше вкусно. Те продължават да пълнят бюфета през цялото хранене. Това не е мястото, където е отишла къщата ви, когато брат ви е проговорил. Присъединете се към клуб, различен от Clean Dish Club. Вкусете здравословни зеленчукови ястия и риба, които не бихте се ангажирали в обикновен ресторант. Можете да говорите, да се отпуснете, да направите пауза и да сте достатъчно наситени. Това не е последното ви хранене и не влагайте в ума си „моите пари си струват“. Плодовете и зеленчуците вече са нарязани, да! Обслужването е луксозна почивка.

2. Избягвайте шведската маса: предлага лесни порции в трапезарията и храната е наистина по-добра там. Опитайте рибата. Ако нямате нищо против ястие, което е красотата на пътуването, те ще ви донесат нещо друго, наистина, наистина е хубаво!

3. Опитайте се да опитате много десерти на масата. В по-голямата си част апетитната закуска наистина задоволява ума. Добре замислено в детската градина, споделянето е свързано с грижа.

4. Използвайте стълби. Бихте ли искали да сте в асансьор в някакъв момент? Ако имате пълен десерт, използвайте стълбите, за да стигнете до фитнес залата.

5. Първо отидете на СПА центъра на първия ден. Научете какви класове се предлагат. Регистрирайте се – бюджет за класове за това пътуване. Някои са безплатни, като йога или допълнителни часове, така че вземете и тях. Най-популярните класове като пилатес и спининг са около $12. Размерите на класовете обикновено са малки и след като се регистрирате, вие плащате за това (освен ако не си спомните да анулирате преди час), така че имате по-голям шанс да се появите.

6. Запишете се за активни сухи екскурзии. Не е забавно да караш неща в автобуса. Излезте и направете нещо. Каяк, шнорхел, разходка или поне разходка в града, където сте акостирали.

7. Ако вашата лодка има басейн за „плувен басейн“, отидете да го използвате. Много е забавно. Ако не, отидете до басейна; стъпете на водата за 15 минути или повече, докато чатите с приятели. Да, можете да чатите във ваната, но продължавайте да се отпускате след полезна тренировка. Седенето в гореща вода не е работа.

8. Ако съдът има скална стена – Направете го. Какъв язовир да стигнеш до върха. В колан си и те подминават. Запомнете ръка, ръка, крак, крак и започнете да се катерите.

9. Разходете се по задната част на крайбрежната алея. Това е уникално, когато корабът акостира или заминава. Круизната линия има утежнена жилетка, която носите, за да получите допълнителни ползи от използваните калории и да коригирате стойката си.

10. Има само танц, във всяко отношение. Прочетете списъка с дейности в малкия дневник, изпратен в стаята ви. Вижте създаване на конга линия … въведете. Персонал, който преподава бални или линейни танци, чудесно време за учене. Спете спокойно, завършвайки деня в нощния клуб с малко танци.

11. Възползвайте се от възможността да изпробвате някое работно оборудване, което никога досега не сте опитвали. Не забравяйте да тренирате с подходящите дрехи. Някои линии са много стриктни да носят правилните спортни обувки в техните фитнес зали. Вашите спортни дини може да не минат.

12. За тренировъчна стая от висок клас е най-добре да работите със специалист круиз, за ​​да се насочите към конкретни плавателни съдове. Разликата в размера на фитнес залите, възрастта на машините и т.н. е огромна, така че работете с някой, който поне е посетил индустриалните лодки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *