Пътуване през Венеция

By | януари 10, 2022

Докато пътувате по улиците на Венеция, не можете да го пренесете в друго време. Построена върху редица канали и заобиколена от исторически сгради, любовта, която носи Венеция, е несравнима.

Докато пътувате през Италия, не забравяйте да спрете във Венеция. Има много причини да няма такъв град в света. Площад Сан Марко, главният площад на Венеция, IX. Този площад е един от най-старите и известни площади в света. Влезте в базиликата Сан Марко и се полюбувайте на едно от най-емблематичните места за поклонение в света. Градът е пълен с музеи, на които всеки занаятчия би се радвал; От Гугенхайм до Археологическия музей във Венеция има музей за всеки. Неговите магазини предлагат всякакви занаяти, бижута, керамика, картини или ръчно издухано стъкло са някои от многото артикули, намиращи се в цяла Венеция.

Градът предлага една от най-невероятните кухни в Северна Италия. Уверете се, че ще се насладите на пътуването си до Италия с истински италианец. Няма желание да правите цяло ястие, традиционната кора може да ви е по-подходяща. Cichetti са малки порции храна, сервирана в цяла Венеция. Това ви дава перфектното изживяване да изпробвате различни артикули и да се мотаете с местните жители. Пиенето на вино и обсъждането на събитията от деня е най-често срещаният акомпанимент на Чикети.

Когато пътувате из Италия, насладете се на криволичещите улици и канали на града и се оставете да се загубите. Нека знаете какво наистина може да предложи Венеция. Средиземноморски круиз, който включва пристанище на Венеция, може да бъде един от най-възнаграждаващите и вълнуващи празници в живота ви. не чакай проучете опциите си сега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *