Пътуване за първи път: как да получите пълно изживяване

By | ноември 2, 2021

Първият път е вълнуващ, но изисква много търпение и проучване, за да извлечете максимума от планирания пътник. Круизът е пълен с различни неща от детски дейности до дейности, които възрастните хора искат да правят. Правилно е, когато тръгнете на круиз за първи път, да извлечете максимума от парите си.

Пътуването за първи път е трудно. Ето някои неща, за които трябва да се подготвите.

Проучвания преди круиз: Винаги изследвайте круизния кораб и самото пътуване. Всичко останало, от което се нуждаете, трябва да бъде подредено предварително от шкафовете, в които ще спите, до храната, която ще имате за вечеря.

Не им давайте двоен бакшиш: когато плащате за пътуването, те вече ви таксуват около 10-15% за всяко хранене, което правите. Наистина няма нужда да се дават съвети.

Опаковайте добре, когато вали: Когато пътувате с круизен кораб, той винаги трябва да бъде подготвен с дрехи и други неща, които можете да носите, когато вали. Не винаги можете да сте толкова сигурни, че прогнозата за времето е правилна. Понякога има внезапни пръски от дъжд и не искате да развалите изживяването си от пътуването, защото дъждът ви е накиснал.

Останете постни между бюфета, който можете да ядете: не забравяйте, че всичко това се плаща. Ако искате да останете слаби въпреки голямата сума, която плащате, това е изцяло по ваша преценка. Ако искате да се насладите на този процъфтяващ празник, ето какво можете да направите. Вместо да се качвате на асансьора, когато се возите на лодката, защо не опитате да се качите по стълбите, за да се преоблечете. Това е, за да сте сигурни, че изгаряте тези калории правилно.

Проектирайте обиколка с лодка за деня на борда: Не искате да губите времето и енергията си, седейки в каюта, докато лодката ви чака да пристигнете. Можете да разгледате лодката. Вземете карта на целия кораб. Можете да използвате предоставената карта след резервация за този круиз. Разгледайте основните зони, в които ще посетите вашата каюта, трапезария и други части на кораба, които са разрешени за разглеждане от пътниците.

В днешно време круизите имат Wi-Fi, така че интернет връзка не би била толкова голяма работа. Вместо да се ровите в акаунтите си в социалните медии, можете да потърсите други дейности, които се извършват на различни станции в кораба. Ще видите колко красива е лодката. Ще се запознаете и с много невероятни дейности, които се случват по време на круиза.

Не забравяйте да се насладите и да се опитате да документирате всяка част от този спомен за сувенири. Винаги е добре да имаш нещо, което да гледаш назад с години. Тези спомени от първия ви път на круиз винаги ще бъдат вкоренени в сърцето и ума ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *