Пътуване до нашия коледен круиз Пуерта Валярта и спестяване на пари

By | ноември 7, 2021

Съпругата ми и аз резервирахме първото си пътуване за Коледа, след известно размисъл. Цена, в какви стаи, котва или двигател ще спим? Благодарение на интернет успяхме да зачеркнем наличните стаи със стаите, в които беше публикувано видео в интернет. Решихме, че ще разгледаме стаите и ще пътуваме с куфар или обичайните пет. На шега нося три пакета и още две. Следващата точка от дневния ред е да вземете паспорти, за да можете да разгледате острова. Ако нямате паспорт и нещо се случи и трябва да летите до Съединените щати, открихме, че ситуацията става доста сложна. Консулството влиза в игра и вероятно има много други скъпи разходи, които биха могли да бъдат избегнати. Два различни източника силно предложиха паспорта, така че ще направим снимки, ще вземем пръстови отпечатъци и ще ги направим „законни“.

Осигурихме си стая за 500 долара и плащанията бяха приети, което според мен беше много добър ден. Освен това от агенцията за резервации казаха, че ще организират група и ще предложат отстъпки, ако съберат достатъчно хора, които да се запишат за круиза. Това беше страхотно и ние вече планираме нашия круиз за 2015 г., който ще бъде отстъпка за групата И открихме, че круизните линии са с двойна цена през зимата. Благодаря за „старшия статус“ и отстъпките.

Жена ми проучи нашия круиз и това ще бъде седемдневно морско пътуване от Лос Анджелис и ще бъдем в Пуерта Валярта на Коледа. За мен това е невероятно. Винаги съм искал да подаря на жена си нещо специално и сега и двамата сме развълнувани. А, и с групите, те предлагат специални отстъпки и „предимства“, като допълнителни пари за залагане. Знаем също, че можем да поискаме румсървиз и че това не струва допълнително. Това е страхотно, защото можем да избегнем тълпите и да се съсредоточим върху това, което искаме да правим, вместо да се редим на опашка за хранене.

Съпругата ми и аз сме пътували 40 от 50-те щата и сега резервираме първото си морско пътуване и още едно. Пожелавам на всеки от вас успех и ще се радвам на всеки съвет за първия ви круиз.

Благодаря отново !!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *