Пътуване до Галапагос – Увлекателно пътуване

By | ноември 4, 2021

Круизите са много по-различни от пътуването с пътнически самолет или влак, може би защото предлагат забавно и запомнящо се приключение. Круизът до островите Галапагос не е по-различен с постоянно приятното време, несравнимата природна красота, живописната природа, зелените джунгли и белите пясъчни ръбове. Галапагос е името на група от тринадесет острова, разположени на 600 мили западно от тихоокеанското крайбрежие на Еквадор. Тези острови са включени в списъка на световното наследство, като убежище за застрашени и много редки животински видове.

Поради естественото местообитание на застрашените видове, което островите са успели да запазят, круизът по Галапагос е много популярен както сред любителите на дивата природа, така и сред любителите на природата. Круизите предлагат по нещо специално за всеки; Тръпката от плаване през спокойните бели води на Тихия океан, огромното вълнение и зашеметяващата панорамна гледка към всичките тринадесет острова Галапагос.

Круизите провеждат официални вечери всяка вечер, където можете да участвате в различни празненства, като балове, караоке състезания, магическо шоу или дори стендъп комедия. Или можете да се насладите на куп вкусни ястия, сервирани на вашата маса. В круизите има и бюфети веднъж седмично, които позволяват на сърцето да яде колкото иска. Някои круизи имат свои собствени казина, където можете да опитате късмета си с карти и слот машини с джакпот.

Повечето хора, които пътуват до Галапагос, обичат да стоят на широката слънчева палуба и да се наслаждават на тропическото слънце. Други втриват черен слънцезащитен крем за перфектното тропическо слънце, както и да получат тен, който винаги сте искали. Басейните и детските басейни са общи характеристики, достъпни за пътниците по всяко време, а джакузитата предлагат освежаващ масаж в дните, когато се чувствате летаргични и изтощени.

Риболовът е друга често срещана развлекателна дейност, тъй като морето Галапагос расте с голяма риба, ако имате правилната стръв. Хващането на месо за ядене само допринася за вълнението и вълнението от навигацията. По време на круиз до островите Галапагос е обичайно лодките да акостират на тринадесетте острова Галапагос, което позволява на посетителите да изпитат от първа ръка природната красота и уникалната дива природа на световноизвестните острови.

Дори и без казина, луксозни апартаменти, плувни басейни и нощни забавления, цялостното изживяване от круиз из спокойните тихоокеански морета е добра причина да отидете на круизна ваканция заради спокойствието и релаксацията. Така че може да искате да направите правилния избор следващия път, когато имате шофьор в ръка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *