Промяната на гледната точка може да доведе до много промени

By | ноември 11, 2021

Правенето на едно и също нещо отново и отново е доста скучно. Дори ако това е нещо, което ви харесва, вие се уморявате да го правите ден след ден. Мисля, че не съм сам в тази лодка, бавно съм на път към лудостта. Ще имам много за компанията, с пътници от цял ​​свят. Всеки трябва да си вземе почивка и да се измъкне от всичко, дори за един ден. Един ден трябва да прекараш, правейки нещата, които обичаш – денят, в който съществуваш като безгрижна и безгрижна душа!

Като член на Сидни имам много възможности в и около моя красив град. Да питам приятелите си за предложения за всички процедури в СПА центъра от обичайния ден, тих круиз за обяд в пристанището на Сидни, изгубване в близките Сини планини и други подобни. Идеята за круиз по пристанището в Сидни малко ме изкуши, защото исках да знам как се чувства Джак на Титаник. Застанете на носа, поемете миризмата на морето и извикайте над дробовете си „Аз съм Царят на света“! Но ако се замислите, да направите същото нещо на пристанището би било като да ядете в Dominos и да искате истинско италианско изживяване. Също така туристите и пътниците на круиз в пристанището на Сидни могат да се оплакват, прекратявайки моя круиз „аз на деня“. Той дори може да съобщи новината на следващия ден: „Истеричен мъж е отстранен от крайцера Sydney Harbour!“

Освен това, тъй като пристанището беше пълно с шумни туристи, реших да отменя плановете си за круиз. Тъй като не е аутсайдер, походът на Сините планини също бързо беше изоставен. Но гледката, която видях в мрежата, даде на Синята планина нова посока в търсенето ми на перфектния „мен ден“. Търсенето ми се насочи към търсене на място, което има най-добра гледка към Сидни или наблизо. Няколко щраквания в мрежата и открих моята гледка, точно тук насред града, в кулата в Сидни.

Стоейки на повече от хиляда фута от земята, успях да получа страхотна гледка към града във всички посоки. Виждайки всичко толкова малко: колите, лодките по водата, тълпата, наслаждаваща се на гледката към пристанището в Сидни и круизите, всичко това ме накара да осъзная незначителната важност на живота. Започвате да мислите по-малко за себе си и забелязвате неща, които никога не сте наблюдавали добре, като синьото на небето, шарките на облаците, дълбокото, широко море. Всичко това ви дава перспектива за живота ви, кара ви да мислите широко, така че проблемите в живота ви да бъдат много по-малки.

Сега имам нова мантра, с която да продължа в живота: „Когато всичко изглежда като битка нагоре, помислете за изгледа отгоре“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *