Пресичане за първи път – Не сте сигурни?

By | ноември 2, 2021

Този път ще ви разкажа всички хубави неща за круизите:

1. Посещавате много места от ваша страна без никакви усилия

2. Не е нужно да плащате за скъпо настаняване всяка вечер

3. Можете да ядете толкова храна, колкото искате

4. Можете да посещавате театъра почти всяка вечер, за да видите основните представления

Идеята, че посещавате много места, е вярна. Това, което получите за по-малко от осем часа, ще възбуди апетита ви за ново посещение или ще ви направи щастливи да се преместите в един или друг ден. Понякога е достатъчно бързо проучване.

Не очаквайте да направите всичко в ограниченото налично време. Дори не е нужно да напускате контейнера (може да бъде приятно и тихо, ако не го направите), въпреки че винаги мисля, че това е толкова загуба. Може никога да не посетите мястото, така че защо да не опитате?

Само внимавайте, понякога най-близкият град е автобус далеч от пристанището. Понякога това може да бъде дълго пътуване напред-назад, изяждане до осемте часа, с които разполагате, така че можете да усетите бързането!

Каютите на кораба може да са прости и малко малки, но тъй като прекарвам толкова малко време в тях, винаги търся по-евтини „вътрешни шкафове“. Освен това рядко се интересувам от стаи с балкони, винаги мога да намеря добра обсерватория на горната палуба. Вашето настаняване е основно, но все пак удобно и сравнително евтино, ако го сравните с нощен хотел!

Много хора ходят на круизи заради храна и защото могат да чакат за повечето ястия. Може да има дрескод за основните ястия в определени дни, с официално облекло, като костюми и рокли. Винаги ще има резервни бургери, така че можете да отидете там, където това няма да е така! Храната рядко включва включващи напитки, особено алкохолни.

Театърът не се споменава много в круиз, но знам, че можете да получите страхотни представления срещу шоута в Уест Енд в Лондон. Вашето театрално забавление може да бъде част от вашите редовни дейности и е чудесен начин да си починете след дълъг ден. Алкохолните напитки се продават ежедневно на опаковката, както и в театъра.

И така, ето го, само няколко неща, за които да помислите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *