Прекрасен круиз по затънтеното море – Почивка в Керала

By | ноември 3, 2021

Да направите ваканционна обиколка на Индия без ваканция в Керала определено ще бъде любопитство! Възрастните туристи също биха искали да се потопят в тръпката от ваканцията в Керала, докато имат програма за обиколка на Индия. Докато всички ваканционни пакети в Индия ще бъдат изкушаващи за почивки по целия свят, има нещо специално за празниците в Керала. Почивката в Керала е атракция, която ще задоволи ума, тялото и душата ви! Индийските ваканционни пакетни обиколки ще покажат на туристите широчината и разнообразието на страната. Когато предприемете пакетно пътуване до Керала на почивка, тогава ще можете да се потопите в естествената божественост, за да изчистите всичките си тревоги и тревоги по приятен начин! Ваканционно пътуване до Керала ще ви освежи до сърце! Тази страхотна възможност е голям язовир за различни ваканционни пакети в Керала. Керала е чудесен начин да се върнете на почивка и да презаредите изгубената си енергия. Всъщност това е ваканционно пътуване до Керала след години упорита работа! Спокойната атмосфера насърчава туристите да вземат по-често ваканционни пакети за Керала!

Горещи ваканционни места, които да покриете, докато правите ваканционна обиколка на Керала

Керала предлага различни възможности за почивка на посетителите и това е едно от основните прелести на Holidaying Kerala, което прави региона идеално място за индийски празници. Ваканционните курорти в Керала, подходящи за Керала, са Alappuzha, Anakkara, Angamali, Athirappally, Aymanam, Azhinjilam, Bekal, Champakulam, Chavara, Chempu, Chinnakanal, Chittar Lake, Chowara, Elanthoor, Fort Kochi, Guruvayoor, Kalpetta, , плаж Kappad, Kattappana, Kochi, Kodungallur, Kolagappara, Kollam, Kovalam, Kumarakom, Munnar, Mararikulam, Ponmudi и др. Керала е богата на плажове, водопади и спиращи дъха пейзажи на места и като предприемете пакетно пътуване до Керала, вие със сигурност ще получите необходимото психическо и физическо подмладяване по приятен начин. Опитните туристи също често ходят на почивка в Керала.

Почивка в Керала – круиз по затънтеното море

Backwater Cruising е вълнуващо събитие, докато правите обиколка на пакети от Керала, които ще ви спечелят радостните моменти от вашата почивка. Не го пропускайте! Alappuzha е най-добрият избор за същото! Традиционен круиз в стил “Kettuvallam”, наслаждаващ се на всички съвременни луксозни удобства, определено ще бъде вълнуващ! Наблюдаването на славните моменти от сцените „Залез“ и „Слънце“, като бъдете вътре в модерен плаващ „Kettuvallam“, ще ви даде божествени ваканционни моменти! Круизът по затънтеното море е едно от най-големите забавления на почивката в Керала.

Плажове – неизбежната част от почивката в Керала

Керала има прекрасни плажни зони; От Тируванантапурам до Касарагод. Има добра гама от атрактивни плажни зони с отлични условия за почивка. Можете да започнете с Kovalam Holidays и да завършите своята ваканционна обиколка на Керала Бийч в спокойствието на плажа Бекал, потопен в Касарагод.

Почивка в Керала – аюрведични процедури

Освен това, когато изберете правилния туристически пакет за Kerala Holiday, можете да имате и различни подмладяващи аюрведични процедури. Традиционните аюрведични лечения все още са разпространени в Керала, а регионът има разнообразие от естествени билки, които помагат в процеса на аюрведично лечение. Това отново е така, защото туристите от цял ​​свят предпочитат ваканционни пакети в Керала, когато планират да предприемат ваканционно пътуване до Индия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *