Плаване в Сан Диего: Може да има по-добро място за прекарване на ветроходна ваканция от Сан Диего

By | ноември 3, 2021

Най-доброто време, страхотна фотография – ветроходство в Сан Диего за вас ….

Тази статия се фокусира върху всичко, което Сан Диего може да предложи

Разположен в щата Калифорния, Сан Диего обещава да бъде наслада. Лекува, защото предлага интересните характеристики и предимства на ветроходството в Сан Диего. Заобиколен от небостъргачи, които могат да предизвикат самолети, San Diego Sailing предлага на ранни и опитни моряци, всички еднакво, възможност да изпробват своите ветроходни умения.

Сан Диего е вторият по големина град в щата Калифорния, не е изненадващо след Лос Анджелис. Тази част от славата няма нищо общо с San Diego Sailing. Благословен с ясно небе, с което можете да започнете да броите облаци и фантастични метеорологични условия, Сан Диего е концептуализирал навигацията по свой собствен начин. Близостта му до Мексико и дългите мили плажове са само допълнителни атракции към това място и добър стимул, ако планирате да вземете ветроходната си лодка в морето за първи път.

Сан Диего има своя собствена култура на сърфиране. Той има свои собствени местни марки като „Black’s Beach“, „Swamis“ и много други. С пристанището на Сан Диего, което контролира пристанището, никога не сте далеч от великите на ветроходния свят. Навигацията в Сан Диего най-добре обобщава чистия климат, полутропичния климат и разбира се чистите сини води. Водите, които образуват дъното на мексиканските плажове, обикновено са безвредни. Когато казвам безобиден, няма да се удавите, ако свещите ви се провалят. Известен като „град с много пари“, хората от Сан Диего нямат нищо против да инвестират тези допълнителни пари, когато става въпрос за ветроходство. Би било добре да знаят, че инвестирането на пари си заслужава. И това е вторият символичен фактор на ветроходството в Сан Диего. Разполага със съоръжения и удобства. Но както се казва, всичко се губи, ако няма кой да го използва. Хората на Сан Диего се уверяват, че не хабят и използват всяка част от него и са точно толкова горди с него, колкото и със своята полуиспанска култура.

Това ни води до много интересен момент. Хората на Сан Диего са населени с много латиноамериканци и хора от испански произход. Испанците са естествено родени моряци и са наследили ветроходни умения, буквално казано. И така ще намерите повечето местни жители на ветроходство в Сан Диего като испанци. Да не говорим, че има и много американски граждани.

Сливането на култура, съоръжения и топография прави San Diego Sailing да се откроява сред много други ветроходни мегаклубове, за които може би сме чували. Ако има дума за предупреждение за членовете на ветроходния клуб в Сан Диего, моля, не излизайте в морето през месеците от декември до март. Това обикновено са най-студените месеци в климата на Сан Диего и се казва, че тези дни вали. Освен това, тъй като практически няма лед или сняг, можете да плавате почти тихо, без да се притеснявате за айсберги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *