Плаване в Британските Вирджински острови – дестинации, които ще ви оставят без дъх

By | ноември 6, 2021

Ако търсите почивка, която постоянно ще ви изпуска челюстта и ще ви изненадва с всичко, което видите, трябва да помислите за ветроходна почивка на Британските Вирджински острови. Това ще бъде преживяване, което няма да забравите скоро.

С едни от най-добрите налични офшорни плавания, Британските Вирджински острови са чудесно място за всеки любител на ветроходството. Не познавам нито един моряк наоколо, който да издържи на ясното небе, на ветровете, които поддържат платната ви пълни, и на кристално чистите води.

Ако не плавате, но харесвате лодки, можем да ви препоръчаме да отидете до Британските Вирджински острови в края на май. Тази седмица е един от най-зрелищните ветроходни фестивали в света и включва три от най-промотираните ветроходни състезания. Ако не сте искали да сърфирате, преди да гледате това шоу, със сигурност ще го направите след като седмицата свърши. Ето няколко съвета за това къде да насочите лодката си.

Baths of Virgin Borda предлага величествено ветроходно пътуване до Британските Вирджински острови, което ще накара всеки да иска повече. Една от най-красивите гледки към Британските острови, след като пристигнете, можете да седнете и да се насладите на природата. Хвърлете котва и се насладете на водолазна екскурзия, която ще ви отведе да разгледате пещери и басейни, които не се появяват никъде другаде. Когато се върнете, вземете бутилка вино и се насладете както на храната, така и на природата.

Ако търсите нещо различно, може би можете да разгледате частния остров Гуана и бързо да разберете защо някой също иска да остане. Оттук направете бърза спирка в Sandy Cay или Sandy Split и се насладете на някои от най-добрите плажове, на които краката ви някога са ходили. Когато приключите със слънчевите бани, хванете котвата и завършете пътуването до Йост Ван Дайк, където ще се насладите на забавен нощен живот и наистина приятелска обстановка. Толкова приятелски настроен, че можете да спите на плажа без притеснения.

Плаването на Британския Вирджински остров бързо се превръща в любимия празник за много хора. Любителите на ветроходството вече могат да оценят чудесата, които предлага, а други се влюбват в този прекрасен спорт и хоби. Отправете се към BVI и вижте какво представлява цялата репичка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *