Открийте 5-те тайни круизни сделки, известни на пътуващите

By | ноември 5, 2021

Пътуването по големия океан с голяма лодка все още е много популярен начин за почивка и има основателна причина. Когато изясните предложенията за круизи, пътуването може да бъде още по-прекрасно. Тъй като все повече хора се обръщат към круизните кораби, компаниите предлагат повече стойностни пакети и добавки всеки ден. Номерът е да знаете не само къде, но и кога да търсите. Вижте някои от следните съвети, които да ви помогнат да извлечете максимума от следващата си ваканция:

Книга „Сезон на вълните“

Има определено време на годината, когато круизните линии предлагат горещи круизни оферти. От януари до март, известен като извън сезона, можете да намерите някои наистина прекрасни предложения. Този период от време е известен в туристическите среди като „сезон на вълните“. Компанията наистина се опитва да насърчи пътниците да резервират рано и, разбира се, да резервират с конкретните си линии. В резултат на това често са налични някои луди оферти, включително Купете една, Вземете безплатна опция (известна още като BOGO) и добавена стойност, включително безплатно хранене или автоматични надстройки. Номерът е да се огледате и да разберете кои компании могат да предложат страхотни пакети. Туристическите компании, които са специализирани в круизи, наистина могат да ви помогнат да намерите тези специални оферти.

Намерете популярна дестинация.

Може да изглежда нелогично, но резервирането на пътуване до популярна дестинация може да ви спести пари. При големите крайцери целта е запълване на капацитета. А с популярните дестинации има няколко конкуриращи се линии, които излизат всеки ден, ако не и няколко пъти на ден. С толкова много лодки, много компании предлагат страхотни оферти за круизи, за да се надяваме да привлекат клиенти, които ще стават пътници отново и отново. Аляска, Карибите и Куба са горещи точки в момента и може да предложат най-добрите оферти.

Бъдете гъвкави по отношение на датите си.

В последния момент пътуването сам или в режим на готовност не е за всеки. Това може да бъде особено стресиращо за тези, които имат предварително резервирани отпускни дни от работа. Но за тези, които могат да си позволят да бъдат по-гъвкави, това наистина може да бъде вашата полза, когато става въпрос за вашия джоб. За да продадете каюти в последната минута, много круизни кораби предлагат страхотни отстъпки за стаи. Те също така могат да добавят голяма стойност, като ъпгрейди и безплатни пропуски за хранене и шоу. Ако знаете къде да търсите, наистина можете да получите страхотни оферти.

Или… резервирайте много рано!

От друга страна, резервацията много рано също може да бъде от полза, както и сезонът на вълните. Уверете се, че сте намерили някои добри оферти за контейнерите, които искат да знаят предварително, че са напълно резервирани предварително.

Търсете добавки.

Добавките са най-големият аспект при намирането на страхотни круизни сделки. Добавената стойност може да включва реновирани спални, безплатна трапезария или определени сезонни билети. Не забравяйте да потърсите безплатни полети или превозни средства под наем за транспорт до пристанището. Въздушният кредит също е друг популярен стимул за пътниците. Много туристически компании ще знаят кога и как да търсят тези допълнителни оферти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *