Неща, които трябва да знаете, преди да се впуснете в първия си круиз

By | ноември 6, 2021

Докато не опознаете круиз, няма да разберете какво е уникален начин за пътуване и почивка. Ако тръгвате на круиз за първи път, най-добре е да прочетете малко по темата и да попитате опитен круизен пътник за съвет относно подготовката, която трябва да направите.

Ето някои неща, които трябва да знаете, за да извлечете максимума от времето си на борда и да имате незабравимо пътуване.

  • Резервирайте с реномирана круизна линия: Резервиране на вашата обиколка Резервацията с реномирана круизна линия ви гарантира безпроблемно и приятно пътуване. Разгледайте популярен онлайн бизнес указател, за да научите за круизните линии, които можете да обмислите, и направете малко проучване, за да намерите идеалното предложение за круиз.
  • Открийте ежедневния маршрут: Прочетете маршрута за следващия ден, който ще ви дадат всеки ден. Това ще ви помогне да планирате деня си и да сте сигурни, че няма да пропуснете забавлението на лодката.
  • Разгледайте лодката: Можете да прекарате част от деня, обикаляйки лодката. Но внимавайте да не прекалявате, изследвайки всяко кътче за един ден. Повечето круизни кораби са много големи и вероятно ще се уморите да ги носите наоколо.
  • Забавлявайте се с персонала: Наличието на приятелски настроен, приказлив и признателен екип ще ви гарантира персонализирано и вежливо обслужване и разбира се страхотно интервю.
  • Не забравяйте да вземете фотоапарата: Морското пътуване ще предложи широка гама от изключителни възможности за фотография. Уверете се, че имате камерата под ръка, за да заснемете всички подобни моменти и да я вземете със себе си, когато излезете на брега.
  • Пригответе се за официална вечеря: Докато обикновено носите ежедневни дрехи, носете дрехи, които да вземете на вечерята на капитана. Това не е изживяване, което да се пропуска.
  • Носете шапки, слънцезащитен крем и др.: Бъдете готови да прекарате време в крайбрежните райони с всички необходими аксесоари. Лошото слънчево изгаряне може да съсипе цялата ви ваканция.
  • Оставете работата си зад гърба си: Не приемайте работата си, ако искате да се насладите напълно на круизното си преживяване.
  • Не прекарвайте твърде много време в каютата си: Ще рискувате да загубите много забавление и действие на борда, ако прекарате твърде много време в мързеливата си каюта.
  • Участвайте в круизни дейности: За да се възползвате максимално от забавлението на вашия пътник, трябва да сте част от дейностите, организирани по време на круизите, или като участник, или като публика.

Снабдени с тези важни съвети, вие със сигурност ще си прекарате чудесно, плавайки в красивите води.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *