Най-накрая реших

By | ноември 12, 2021

Най-накрая реших какво искам да правя на почивка. Чудили ли сте се някога какво искате да правите на почивка? Е, не сте сами. Има буквално хиляди опции, с хора, които ви съветват, ограничени средства и, разбира се, безкрайно планиране. Не трябва да е толкова трудно!

Моля, отговорете с да или не на следните твърдения.

1. Обичам да пазарувам.

2. Имам заболяване, което затруднява пътуването.

3. Имам деца.

4. Обичам да се наслаждавам на вкусна храна или да спортувам.

5. Обичам да се отпускам.

Знаете ли, че ако отговорите с да или не, това е круиз за вас? За всички медицински състояния на борда има лекари и персонал, както и наличност на инвалидни колички в полети, автобуси, на борда и на сушата. За хора, които се чудят дали да са на море, моля, говорете с Вашия лекар, преди да отидете. Не би трябвало да е проблем.

Деца от всички възрасти обещават да се забавляват на круизи с персонал, на борда и на сушата! Всъщност, каквато и дестинация да изберете, някои от нещата, които ще научите, могат да се използват за училищни кредити. На разположение е елегантна трапезария или неформална трапезария. Има възможност за участие или гледане на всякакви видове спорт. Можете да си починете спокойно, тъй като има много възможности за хранене и забавления.

Круизът е начин най-накрая да се почувствате спокойни и да зарадвате семейството и приятелите си! Кой знае, може да срещнете нова любов или да предизвикате стара любовна връзка с партньора си. Круизите работят добре и за отделни лица или групи. Ще ви погълне с усещането за пълно бягство, докато се отдалечавате! Бягате от работа и хора и проблеми, които не искате да бъдете. Може да се окажете нов, докато се наслаждавате на спа център или участвате в нов клас упражнения, или докато учите нова техника за готвене или се наслаждавате на нови вина.

Можете да се насладите на изучаването на изкуството или да танцувате максимално. Може да е предложение за най-добрите артисти в света. Можете също така просто да се срещате и да говорите с хора по целия свят. Имате всички тези неща на една ръка разстояние!

Може би вашата забавна идея е да отидете в казино или да прочетете книга в библиотеката или басейна или да отидете да гледате нов филм. Всички тези неща са възможни на круиз, с цял интернет салон и прекрасни шоута на Бродуей или комедийни предавания с някои реномирани аниматори. И всеки пътник включва много млади и много стари хора лично! Най-добрата част от всичко това е, че трябва да го направите само веднъж в круиз и да изтеглите много места. Светът е прекрасен за изследване! Всичко на невероятно ниска цена!

Искам да знаеш какво искаш да правиш на почивката си. Това е толкова просто, колкото да се обадите по телефона или да щракнете върху компютър. Можете да планирате всеки ден от пътуването си или да вземете решение да отидете. Толкова е просто! Надявам се да се присъедините към мен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *