Можете ли наистина да се целунете за сбогом на стрес на тропически круиз?

By | ноември 3, 2021

Беше дълга зима и тази година имаше толкова много изисквания към вашето време, чувствате се чисти и повече от готови да заредите батерията.

Как можете да постигнете това? Трябва да сте без комуникация за около седмица без телефонно обаждане, досаден текст или имейл и, най-важното, да прехвърлите отговорностите си на някой друг и да ги освободите напълно.

Вашият партньор също се нуждае от регенерация и мимика. Изключили сте международни полети на дълги разстояния с мръсни връзки и свързани проблеми с настаняването, това не е толкова релаксиращо!

След това чувате шепот за круиз по тихоокеанския остров – не просто обикновен круиз, знаете обичайния тип, гигантски плаващ хотел с около хиляда други хора – а малък круизен кораб с луксозни острови, който има само няколко харесвания. авантюристи откриват пълните със слънце острови и заливи на красиви острови като Вануату и красивото кралство Тонга.

Открийте предимствата на круиза с малка лодка

• В момента, в който слезете от самолета, ще се озовете в топъл тропически рай, далеч от лудите тълпи, където приятелски настроен екипаж ви посреща и отвежда до вашия ваканционен хотел.

• Вашата стилна кабина ще бъде готова със собствена баня и душ с набор от тоалетни принадлежности. С индивидуален климатичен контрол, задните врати и изглед към чистата вода със сигурност няма да имате нужда от телевизионна и видео развлекателна програма (но все пак е там, за всеки случай)!

• Да се ​​храниш в малък луксозен круизен кораб е страхотно нещо. Чистият тихоокеански въздух ще насърчи вкусните гурме ястия, приготвени от най-добрите световни готвачи, за да подарят вкусна гастрономия, използвайки пресни местни продукти и морски дарове, всички сервирани с селекция от отлични вина; зоната за хранене на открито обикновено е да се възползвате от вкусните вечери.

• Вашият кораб ще отплава, за да изследва някои от най-идиличните острови и заливи в света. Предлага се десантна лодка за по-нататъшно разглеждане на забележителностите, а за по-приключенските, морските каяци са много забавни.

• Опитайте да гмуркате с шнорхел на коралови рифове, да плувате на празни плажове с бял пясък или да правите дълга разходка сред буйна тропическа растителност. Островният риболов може да бъде грандиозен с възможността да опитате трофейна риба. Рибата тон, махагонът и уаху често се разтоварват и след това се приготвят по вкусен начин от главния готвач.

• Открийте усмихнатите местни села, чийто живот е до голяма степен съсипан от туристи, които често ще изпълняват местни културни танци и импровизирани церемонии, а ако имате късмет, вождът ще ви покани да хапнете кава.

Изборът е ваш – да правите толкова или толкова малко, колкото искате – да участвате във всички дейности с лодка или вода или просто да се излегнете на слънчевата палуба с коктейл от тропически плодове и да мечтаете настрана притесненията си.

Тези луксозни круизи разполагат с напълно обучен екипаж, за да направят вашата ваканция приятна и релаксираща от качване на борда до отпътуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *