Мислите ли за чартъри на BVI Bareboat Charters? Помислете за Светилището на островния дух 37

By | декември 8, 2021

За разлика от типичните пътни пътувания, чартърите на безпилотни лодки на BVI плават без екипаж или консумативи, което го прави наистина автентично пътуване. За хора с опит в боравене с морски плавателни съдове и които имат група, която може да се справи със задачите на кораба, докато плава, излизането в морето с наета лодка като Sanctuary е преживяване, което няма да бъде забравено скоро.

Светилища The Island Spirit 37

Поради дължината си светилището Island Spirit 37 е едно от най-просторните по рода си в света. Това е така, защото производителят е поставил двете основни прегради на три фута от тези на други катамарани с 22-футови греди. Този диапазон е една от причините BVI без седло наемане в Sanctuaries да са толкова популярни.

Докато плават, моряците се наслаждават на напълно оборудвана маса с карти, която включва озвучителна система с CD плейър и VHF и iPod системи. До шестима възрастни могат да се отпуснат и да се отпуснат в салона, без да се чувстват тесни. Индикаторите на Raytheon, надеждният автопилот на Autohelm и точната GPS карта са подпомогнати от достигането до Британските Вирджински острови.

Салонът на този великолепен катамаран има шест люка. Във всяка каюта има килер и килер, които са далеч от другите секции на лодката, за да осигурят истинско спокойствие, уединение и уединение. Всяка частна стая разполага с достатъчно количество пристанищни светлини, които позволяват поток от електричество през топлите карибски нощи.

Ново грот и удължено бимини позволяват бързо плаване и осигуряват много сянка на палубата. Тези и много други удобства карат навигацията в светилище да се чувства така, както подсказва името му: вашето собствено убежище, наето в средата на мили и мили красив океан.

Вирджинските острови

Много моряци, които за първи път се сблъскват със светилище, им е трудно да повярват, че не се намират на кораб, два пъти по-голям от техния Spirit 37. Кабината е със същия размер като тази на повечето 43-футови кораби. В U-образната кухня готвачите приготвят удобно храна на множество работни повърхности и съхраняват консумативи в два хладилника, единият от които включва фризер.

Идеални за ветроходство, Британските Вирджински острови се намират в Карибите и са част от британска територия. Британските Вирджински острови са разположени в рамките на архипелага Вирджински острови; други острови в този архипелаг включват Испанските Вирджински острови и Американските Вирджински острови. Всички те са идеална среда за пътуване, когато се използват чартъри без седло в BVI.

Пътуването винаги е прекрасно, особено за екипажите, които взимат чартъри с бербоут до BVI на катамаран Sanctuary. Те отиват удобно и пристигат освежени, за да видят Анегада, Йост Ван Дайк, Тортола и Вирджин Горда, които са основните острови на Британските Вирджински острови. Освен това има още повече от 50 острова, които са по-малки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *