Круиз, приключенски свят

By | януари 9, 2022

Ако сте като повечето хора, някога сте планирали да отидете на круиз или поне сте мислили за круизна ваканция. Както вероятно знаете, круизите предлагат всички функции, които можете да намерите в топ хотели и дори повече. Круизите обикновено включват пиано барове, танци, нощни клубове, ресторанти, пазаруване на бижута и дрехи, шоу програми на живо, пълни казина, зони за забавление за деца (шезлонги, стая за игри, водни пързалки), спа центрове, кафенета. , салони за красота, фитнес зали и др. И всичко това на същата цена на нощувка за добър хотел.

Винаги има организирани дейности, от бинго до вземане на някой от класовете, предлагани от круизните кораби. Можете също така да научите уроци по готвене, уроци по танци, гмуркане и компютърно програмиране. Всичките ви контейнери вече имат високоскоростна интернет връзка, така че не е нужно да минавате без имейла си.

Ще искате да проучите наземни екскурзии, дейности и посещения на различни круизни станции. Круизните линии предлагат много крайбрежни екскурзии и екскурзии, както и много независими маршрути. Често можете да намерите по-добри цени за фрийлансъри от тези, които предлагат круизните линии, но има и рискове.

Напиши си домашното. Посетете онлайн форуми и табла за съобщения, като тази, управлявана от Cruise Critics. В много случаи може да успеете да срещнете нови приятели, преди да влезете на кораба. Често е по-забавно да участвате в дейности, когато се срещате с приятели на таблото за съобщения. Отидете на плуване с делфини, научете се да се гмуркате, отидете под земята в реки и много повече!

Круизните спирки обикновено са достатъчно дълги, за да продължат поне един ден на всяко пристанище. Обикновено те варират от половин ден до няколко дни при по-дълги круизи. Докато корабът е акостиран на пристанището, можете да отидете до града и да посетите и да се насладите на дейностите, които най-много бихте искали на тази дестинация. Египетските пирамиди, Червения площад в Москва, Колизеума в Рим и Великата китайска стена също са лесни за разглеждане, за да назовем само няколко.

Храната на круизния кораб е известна с елегантното си представяне и отличното си приготвяне. Няма да ви липсва храна на лодката. Винаги някъде има отворен бюфет и повечето от днешните контейнери имат много ресторанти и кафенета. А между другото винаги има румсървиз, безплатен. Някои круизни линии предлагат прясно изпечени бисквитки през целия ден, а за любителите на кафе кафето е на разположение 24 часа в денонощието и е безплатно! И такива пустини!

Круизът означава да се наслаждавате. Получете възможно най-много обратна връзка от възможно най-много източници и след това отидете и вижте света!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *