Круиз от Сиатъл до Аляска – открийте различните си възможности и какво можете да изпитате

By | ноември 6, 2021

Ако искате круизно преживяване, което включва да видите някои от най-красивите пустини на земята, се отправете към Аляска. Прекарайте 7 или повече дни в Вътрешния проход или Външния проход, като и двата предлагат страхотни обиколки. Най-лесният и евтин начин да се впуснете в това пътуване е да резервирате круиз от Сиатъл до Аляска.

Има два круизни терминала в центъра, които правят Сиатъл Аляска или Тихия СЗ най-добрият избор за всеки круиз. Можете да намерите пакети от всички основни круизни линии, включително Norwegian, Carnival, Holland America, Celebrity, Oceania и Princess Cruises. В допълнение към Джуно, Анкоридж, Кетчикан и Скагуей, други градове и места за посещение са Виктория и района на ледниковия залив.

Какво влиза в круиз по Аляска? Стандартната цена включва три хранения на ден, рум-сървиз, редовни напитки (чай, кафе, сок, лимонада и вода), развлечения и настаняване. Има много повече луксозни пакети, които включват като плажни екскурзии и безплатни. Това, което включва вашият круиз от Сиатъл до Аляска, също може да варира от лодка до лодка.

Най-доброто време за участие е май, юни и септември. През тези месеци е по-вероятно пътниците да забележат китове от самата лодка. Имайте предвид обаче, че не сте сигурни. Ако наистина искате да видите морския живот, помислете да се запишете за екскурзия за наблюдение на китове, която обикновено е около Джуно. Докато се движите около ледниците, може да успеете да видите други диви животни, като птици и тюлени.

Други дейности за комбиниране с круиз от Сиатъл до Аляска

Ако имате нужда от ден или два в Сиатъл, преди да се качите на лодката си, има различни дейности и възможности за пазаруване в близост до дока. Много от основните атракции, като Space Needle и Аквариума, се намират на крайбрежните блокове.

Искате ли вашият круиз по Аляска да бъде двупосочен или двупосочен? Някои маршрути ще ви отведат обратно в Сиатъл. Разгледайте опциите за полет, които биха представлявали интерес за вас, за да решите да приключите пътуването си в Джуно и да полетите обратно.

Друго нещо, което трябва да имате предвид при круиз от Сиатъл до Аляска, са крайбрежните екскурзии, които се предлагат на всички пристанища. Можете да се гмуркате с шнорхел в Кетчикан, кучешки шейни в Джуно, рафтинг, преходи до ледник и много други. Въпреки това често е по-евтино да планирате екскурзиите си, отколкото да използвате това, което предлага круизната линия.

Вземете отстъпки а Морско пътуване от Сиатъл до Аляска на линия. Има много маршрути и пакети, от които да избирате. Можете също да сравните самолетните билети до Сиатъл. Винаги проверявайте и вижте дали има налични онлайн промоционални кодове, преди да резервирате пътуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *