Круиз – Време е сега

By | януари 9, 2022

Представете си да отворите очите си утре сутринта някъде другаде. Какви нови визуални елементи и звуци ще откриете? С какво хората ще се различават от семейството си? Как ще си приличат? Може би това място ще има нова култура за изучаване; може би хората ще имат гледни точки, които не са ваши. Може би имат на какво да ви научат. Представете си възможността да влезете в това ново място и да погълнете всичко, което то може да предложи.

Сега си представете да правите това всяка сутрин. Това е чудото и вълнението, което предлага круизното пътуване. Навигирайте в огромния океан на съвременния Магелан, посещавайки близки и далечни пристанища. Ако круизите наистина бяха време, както би казал старото клише, „за младоженци, почти мъртви и прехранени“, тези времена отдавна са отминали. Днешните круизни кораби са оживени, приключенски и добре образовани, от много млади до млади по сърце. Те плават от Аруба до Александрия, от Сейнт Тома до Сингапур. И го правят със стил.

Защо круиз? Какво знаят тези смели пътешественици, което другите не знаят? Това е просто, наистина. Круизите знаят, че круизите предлагат невероятна стойност. Съвременните круизни кораби са плаващи станции, предлагащи транспорт, настаняване, всички ястия и забавления на една цена. Круизът предлага и комфорт. Качете се, разтоварете се веднъж и оставете вашата станция да ви отведе където пожелаете.

А, но питаш, няма ли да ми омръзне? Малко вероятно е, защото круизните кораби също предлагат разнообразие от опции и опции, предназначени да предизвикат интереса на всички. Направете елегантна вечеря в основната трапезария или в алтернативен ресторант, или се отпуснете в бюфета или пицарията. Тренирайте във фитнеса, поглезете се в СПА центъра, релаксирайте в хидромасажната вана, потопете се на слънце край басейна, четете книга в библиотеката, сърфирайте в интернет кафенето, играйте бинго, пробвайте в казиното, гледайте. филм или шоу в стил Бродуей. И се пригответе за следващото приключение утре.

Готови ли сте за собственото си приключение? Ако е така, вие сте избрали най-доброто време да отидете на първото си пътуване (или 30-то, ако имате късмет). Круизните линии предлагат прекрасни отстъпки и предимства, за да привлекат пътници на своите кораби. Regent Seven Seas, Oceania, Silversea, Azamara и Princess предлагат почти 2 спестявания от пътуване. Princess предлага и балконни шкафове на същата цена като шкафове с изглед към океана за много плавания. Regent предлага безплатни или с отстъпка плажни екскурзии на много платна. И това е само извадка.

Сделките са в изобилие. Излезте там и си вземете един от тях. И никога не забравяйте приключението. Отидете на круиз!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *