Круизни почивки със знаменитости – 5 съвета

By | ноември 7, 2021

Може би разходките със знаменитости набират популярност. Може да видите реклами по телевизията, които основно казват, че любимата ви знаменитост ще бъде на определен круиз и молете феновете на знаменитостите също да направят круиза. Но въпросът, който искате да зададете е…

Дали сърфирането със знаменитост си струва парите?

Сега това не трябва да се бърка с „Celebrity Cruise Lines“, което е популярната кръстосана линия. Пътуването на знаменитости е круизна ваканция, предлагана от някои круизни линии и всеки има знаменитост, която ще бъде на круиз. Известни филмови звезди, телевизионни звезди и музиканти могат да платят за круизна линия, за да бъдат на конкретен круиз, за ​​да привлекат феновете на знаменитостта в круиза.

Сега да вземете круизна ваканция с любимите ви знаменитости може да бъде страхотно нещо, но може би искате да си зададете някои въпроси дали парите ви наистина си струват, защото пътуването на знаменитости може да струва повече от обикновените круизи. Ето няколко въпроса, които да ви помогнат да направите по-добър избор…

1. Защо прави известно морско пътешествие? Въпреки че на знаменитост се плаща, за да бъде на морско пътуване, някои предприемат пътуване, за да популяризират предстоящи филми, предавания или музикални албуми. Ако е така, може да видите някои кадри и други подобни зад сцената. Въпреки че това не е гарантирано, може да е опция. Ако това ви вълнува, може да го считате за причина за круиз… или не.

Много известни личности популяризират любимите си благотворителни организации на круиз и ако вие също се интересувате от благотворителност, може да има друга причина. Това би била възможност за вас да направите положителна страна в живота на хората, както и да опознаете своята знаменитост.

2. Колко дълго ще бъде знаменитостта на борда? Може да е, защото някои знаменитости са заети за няколко дни или по-малко поради натоварен календар. Знаменитостите може да искат да обмислят продължителността на времето, през което ще бъдат на круизния кораб, за да определят дали едно морско пътуване действително ще им струва пари.

3. Какви промоционални събития са предвидени? Промоционалните събития на круиз за знаменитости могат да бъдат определени предварително и може да искате да знаете какви ще бъдат те. Ще можете ли да вечеряте, да получите автограф или да се срещнете със знаменитост?

4. Колко пътника ще има на кораба? Ако има хиляди пътници, може да не успеете да се срещнете със знаменитостта или може да нямате почти никакво време да общувате със знаменитостта. Ако е така, ще бъдете ли все още готови за круиза?

5. Какъв ще бъде круизът? Тъй като круизите за знаменитости могат да струват значително повече от обикновените круизи, може да искате да разгледате по-отблизо разликата в цената между известен круиз и други круизи. След като разберете разликата в цената, бихте ли склонни да отидете на круиз?

Пътуването на знаменитости може да бъде страхотно, защото можете да опознаете любимата си звезда и може би да направите положителна промяна в живота на човек. Но ако всичко, което искате да правите на почивка, е чисто и подправено забавление, можете да го направите и на по-традиционен круиз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *