Круизи на Дисни: Круиз, различен от всеки друг

By | ноември 3, 2021

Който каза, че опитът на Дисни не може да бъде издигнат до по-големи висоти, греши. В споразумение с Premier Cruise Lines, Disney вече участва в круизната индустрия. През 1998 г. те започнаха със своите кораби. Днес те имат три сестри лодки през моретата. Въпреки че външният им вид би ни напомнил за стари плавателни съдове, интериорът на тези плавателни съдове е актуален, предлагайки най-новите удобства и високотехнологично оборудване.

Тези круизни кораби на Дисни са подходящи за семейството. Във всеки от тях има изтънчен театър на Уолт Дисни, който почти прилича на стилен дом на Бродуей. Вътре има и киносалон Buena Vista, който включва филми на Disney Corporation. Studio Sea е като телевизионна звукова сцена, където семействата могат да се насладят на предавания на ниво G. Онлайн блог също спомена, че ако повечето увеселителни паркове се фокусират върху забавлението на децата, линията Disney Cruise предоставя достатъчно внимание както на децата, така и на възрастните.

Имот

Walt Disney Parks and Resorts управлява тази американска круизна линия, наречена Disney Cruise Line. Това е подразделение на базираната на Уолт Дисни компания Celebration (Флорида). Режисьор от президента на Disney Карл Холц, два от сестринските кораби са базирани на терминала на Disney Cruise. Тези двамата са Disney Dream и Disney Magic. Третият кораб, Disney Wonder, работи в Лос Анджелис.

История

  • През 80-те години на миналия век Disney има споразумение с линията Premier Cruise за управление на круизната част от туристическия пакет на Walt Disney.
  • Disney Magic започва работа на 30 юли 1998 г., а Disney Wonder започва на 15 август 1999 г. Тези два контейнера се предлагат в различни дизайни.
  • И двата крайцера имат по 900 каюти. Те пътуват до Аляска, Бахамите, Карибите, Европа и Мексиканската Ривиера.
  • През 2007 г. други две лодки бяха поръчани да плават под флага на Дисни. През 2011 г. стартира Disney Dream.

Бъдещето

  • Четвъртият кораб на Disney е Disney Fantasy, който ще бъде пуснат на вода през 2011 г. Тези кораби са насочени към разширяване на круизния бизнес на Disney. Компанията, поръчана да построи двата нови кораба, е корабостроителницата Meyer Werft. Те са базирани в Папенберг (Германия). Двата 128 000-тонни кораба са проектирани да бъдат с две палуби по-високи от Disney Wonder и Disney Magic.
  • Порт Канаверал вече е нает за още 15 години. Очаква се двата нови кораба да напуснат Порт Канаверал поне до 2014 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *