Category Archives: Круиз

круиз, круиз в джунглата, бензиностанция круиз, круиз бензиностанции, круиз в джунглата бг аудио

Круиз по Бермудите – Насладете се на най-добрия круиз!

Незабравими круизи по Бермудите Както при всички круизи, круизният кораб на Бермудите ще бъде вашата база. Вашият дом се превръща във вашата хотелска стая или резиденция, а бордовата трапезария служи като вашето кафене за хранене. Но не е толкова непрекъснат, колкото други опции за круиз, които включват морски дни, тъй като корабът превозва своите пътници… Read More »

Круиз до Дубай

Дубай се намира на Арабския полуостров, южно от Персийския залив. Това е второто по големина от седемте емирства на Обединените арабски емирства. Дубай е модерен град с племенно наследство от над пет хиляди години. Вижте великолепието на Дубай надолу по река Дубай, докато се движите през дървено дау. Дубай Крийк е центърът на Дубай и… Read More »

Прекосяване на Истанбул, Йерусалим и Египет за библейски перспективи

От раждането си синовете на Авраам предизвикват противоречия в света. И днес не е по-различно. Въпреки това, за някои, както във всеки конфликт, те са превърнали лимоните в лимонада, създавайки пътешествие за много милиони долари, за да научат повече за древния библейски конфликт и родното място на малкия. Когато беше решено да пътуваме до Светите… Read More »

Круиз по Бахамите – Топ 6 неща за правене на Бахамите

Пътуване през Бахамите ще ви отведе до много малки острови на около 100 мили от бреговете на Флорида. Много хора смятат Бахамите за популярна туристическа дестинация. Няколко двойки се наслаждават на великолепното крайбрежие от 2200 мили с неговите чисти сини води и участъци от златист пясък. Все още остава предпочитан сред булки, семейства и семейни… Read More »

Очакваме с нетърпение круизна ваканция на Бахамите

Бахамските острови, най-добрият рай за почивка, са най-смелата дестинация за предлагане на поредица от пейзажи за посещение. Круизната ваканция на Бахамите ще ви отведе до известните плажове и красиви курорти с бял пясък. Ако търсите семейно вълнение или романтично уединение, бахамският круиз е идеалното място за почивка. Основните характеристики на круизната ваканция на Бахамите включват… Read More »

Пътуване до Флоренция – Произходът на Ренесанса

Флоренция и раждането на Ренесанса Ако има един град, който движи Европа от тъмните векове, това е Флоренция. Въпреки че по това време е имала население от не повече от 60 000 души, Флоренция е била повече от 250 години център на европейската култура и търговия, а нейната валута, златният флорин, насърчава създаването на континента… Read More »

Неща, които трябва да направите, преди да изберете живот на кръста

Така че като много хора, след като сте чели за круизния живот, сте решили да съберете всичко заедно и да навигирате. Налични са много книги и списания, които ще ви кажат много практични неща, които трябва да разгледате, преди да ги изхвърлите, но много често не се забравят какво се случва, след като напуснете яхтеното… Read More »

Съвети за меден месец

Круизите за меден месец са хит за двойки, които искат да се разминат с всичко това. След месеци на изморителни сватбени приготовления е подходящо булката и младоженеца да имат нуждата от почивка и свободно време, което често се предлага от круизен кораб. Може да бъде много удобно за булки и младоженци, които не искат да… Read More »

Разпятие = Наддаване на тегло – мит за изкореняване

Кръстоносният поход те прави дебел. Ако това е вярно, защо има толкова много здрави хора на круизните кораби? С някои съвети и трикове за вас, круизът може да бъде чудесен начин да отидете на почивка, без да нарушавате целите си за отслабване за Нова година. Ключът към баланса са празниците, където има неограничена храна и… Read More »

Прекосяване на столицата

Последният път, когато пътувах до Сакраменто, бях 11-годишно момиче от началното училище на първото си екскурзия за сън. Сега, няколко години по-късно – няма да казвам колко – сме в средата на лятото и четирите ми деца започват малко да се разделят с рутината на лагера. Джеф беше замесен в раждането на интернет стартъп и… Read More »