Какъв тип кабина да закупите при първия си речен круиз

By | ноември 4, 2021

Речните круизи се превърнаха в един от най-търсените ваканционни варианти за „бумъри и преди бум“ в Европа. Това търсене се подхранва от клиенти на океански круизи и тези, които никога не са се наслаждавали на океански круизи. Мотивите за това искане са следните; самата присъща природа на преживяването с речен круиз, потапящото изживяване на дестинацията и като цяло достъпната цена, на която всеки клиент на речен круиз се радва на почивка.

Въпреки че опитът от круиз по Европа е много възнаграждаващ и речните пътувания са с много високо ниво на удовлетворение, ние знаем, че някои от елементите на планирането на първото ви пътуване по река могат да бъдат огромни. Това е така, защото не всички круизни линии и всички речни круизни кораби са еднакви и това със сигурност важи за типа кабина, която купувате.

Говорейки пред хиляди купувачи за първи път, значителен брой от тези купувачи за първи път коментираха, че изборът на правилната кабина при първото им пътуване по река е едно от най-разочароващите и трудни неща, с които са се сблъскали като нов клиент.

Ако никога не сте се наслаждавали на чудесата на много достъпен европейски речен круиз, може да не разберете как да изберете най-добрата каюта за вашето пътуване. Изборът на тази перфектна кабина може да бъде по-объркващ поради два фактора, които могат да повлияят на вашето решение; различни поколения речни плавателни съдове и различни видове кабини на кораб (наричани още шкафове).

В допълнение към тези различия трябва да се вземат предвид няколко други фактора, преди да изберете вашата кабина. Но можете да бъдете спокойни да знаете, че изборът на каюта е доста логичен процес и в допълнение към избора на вашата каюта, почти всички останали елементи от изживяването на лодката и брега на госта са едни и същи, независимо какъв тип каюта купувате. Защо? Всички пътници на речна лодка се наслаждават на едни и същи дълбоки брегови екскурзии, като се наслаждават на вкусна кухня и отлично персонално обслужване.

На пръв поглед може да не разберете защо е толкова важно да изберете кабина и може да стигнете до същото заключение. Много важната причина е разликата в цената между прозореца и балконския шкаф. По принцип за едноседмичен круиз разликата може да бъде между 599 и 1500 долара за балкона на човек, така че ако цената е важна, отидете до прозореца. Ако предпочитате балкон, но бюджетът ви изисква прозорец, в никакъв случай не отивайте до кабината на прозореца, тъй като всички останали елементи в пътуването ще бъдат същите, както ако купувате балкон.

Пътуването с съмишленици и възрастни пътници е друг възнаграждаващ елемент от пътуването по река. Те са насочени към хора над 55 години и въпреки че има много активни плажни екскурзии, този вид морски пътувания не са подходящи за деца.

Въпреки че не са подходящи за деца, тези речни пътувания са много подходящи за единични или соло пътници, които търсят почивка, която привлича тези други пътници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *