Италия – Съвети за ветроходна почивка

By | ноември 15, 2021

Плаването с яхти е преобладаващо от западната страна на над 5000 мили крайбрежие на Италия. Тук са Лигурийско море и Тиренско море. На източния бряг е Адриатическо море и на юг; Йонийско море. Западното крайбрежие може да бъде много натоварено през лятото, особено на север. Юли и август са месеците на нещо друго, но през пролетта и есента бреговете са по-спокойни и времето може да бъде много приятно. Важно е да резервирате предварително през летните уикенди.

Много туристи посещават Италия всяка година и с добра причина. От една страна, те могат да се насладят на зимни спортове в алпийските планини. Те могат да се насладят на колоездене между техните пътеки и може би да стигнат до други съседни страни като Швейцария, Словения, Франция и Австрия. Из страната можете да се разходите по калдъръмени и тухлени улички и да се насладите на впечатляващите исторически останки от баните и известния Колизеум. Водите също са очевидно уютни, идеални места за плаване в Италия.

Може би можете да обвинявате италианските реки. Поради мекия климат на страната те са по-лесни за навигация. Така че, ако искате да усетите страната, плаването в Италия е идеалното занимание за вас. Сред многобройните му пристанища има наети яхти. Можете също така да наемете моторна лодка или платноходка, в зависимост от броя на хората, които ще пътуват и вашите финанси.

Яхти се предлагат и под наем на остров Дубровник в Хърватия, остров, известен със своята мека температура. Тези яхти са перфектни, ако искате да разгледате южния край на Хърватия, който е предимно пълен със земя с буйни и буйни гори, както и със стръмни скали.

Cruise Paradise е един от най-красивите острови в Тоскана: Елба. Предлага ви перфектна комбинация от пейзажи и пейзажи, осеяни с пустини и великолепни брегове. Плажовете са бели и кристално чисти. Дългите брегове са разделени от достатъчно добре оборудвани и безопасни пристанища. Най-доброто време за посещение на Елба е преди и след лятото, когато цялото море ще бъде изпълнено с летовници и къпещи се.

Стромболи, малък остров в Тиренско море, е един от великолепните активни вулкани в света. Кратерът, заедно с нарастващата си скорост и понякога дори, излъчва материали, които пораждат множество ярки звезди. Нощта е идеалното време да видите зашеметяващите изригвания. Можете да направите екскурзия в късния следобед или можете да направите разходка с лодка вечерта, може би чрез летяща котка. По този начин можете да се забавлявате с общ образ на Стромболи и да се насладите на прекрасната му гледка. Всяко невероятно изригване на вулкана означава червена точка, която осветява тъмнината на нощта.

Плаването в Италия е изживяване, което заслужава да бъде споделено с вашите семейства и приятели. Не само ще се забавлявате с наградата на природата, но и ще се докоснете до същността на Италия: рядка комбинация от природа, история и изкуство. Всъщност дейността трябва да е основна в дневника ви за пътуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *