Информация за офертите за круиз: Нов сте в круизите? Ето няколко съвета за начало

By | ноември 3, 2021

Има толкова много предложения за круизи, където е лесно да се почувствате претоварени, особено ако никога не сте били там преди. Не е нужно обаче да се страхувате. Може да бъде наистина забавно да търсите круизни пакети, ако знаете какво правите.

Едно нещо, което трябва да имате предвид, е защо искате да отидете на круиз. Искате ли просто да видите колкото се може повече от света? Интересувате ли се от дивата природа и живописните гледки или бихте предпочели да видите големите градове? Бихте ли предпочели да прекарате по-голямата част от времето си в океана, да се насладите на време в голяма лодка или да посещавате различно пристанище всеки ден?

Какво ще кажете за крайбрежните екскурзии? Въпреки че е хубаво да останете на лодката, повечето хора поне искат да излязат и да прекарат известно време в пристанищните градове. Ол инклузив круизните оферти включват екскурзии в цената. Често обаче е по-лесно да спестите пари, като резервирате свои собствени екскурзии. Има няколко неща за вършене. В някои градове може да искате да останете в бар или ресторант. На места като Косумел има древни руини на маите, които да изследвате. В повечето пристанищни райони има много туризъм, гмуркане с шнорхел, сърф, колоездене и така нататък.

Друго нещо, което трябва да имате предвид, е броят на дните. Круизът може да продължи от три нощувки до месец, в зависимост от маршрута и лодката. 5-дневните и 7-дневните пътувания са най-популярни. Ако никога не сте били на круиз, може да искате да продължите по по-кратък и опростен маршрут. Не искате да си събирате багажа, за да разберете, че страдате от болестта и да прекарате следващите няколко дни, чувствайки се нещастни.

Къде да отида за круизни оферти?

Когато става въпрос за маршрути, трябва да решите коя част от света искате да изследвате. Круизите по Карибите са много популярни сред северноамериканците. Ако сте по-близо до западното крайбрежие, круиз по Аляска или Хавай може да е идеален за вас. Ако можете да си позволите европейски круиз, това определено е нещо, което искате да обмислите. Отидете на круиз по Средиземно море и вижте гръцките острови, Италия, Помпей и др.

Не всички круизи трябва да са в морето. Има много забавни речни круизи за правене. Представете си, че плавате по река Мисисипи с параход. Те обикновено струват малко повече, но определено си заслужават.

След като имате представа какво искате, сравнете многото предложения за круизи в мрежата. Можете да филтрирате резултатите по заминаване в градовете, въз основа на броя дни, круизната линия и цената.

Не пропускайте възможността да получите круизни отстъпки, евтини полети, кредит за лодка и други оферти. С онлайн промоционалните кодове има много начини да спестите. Вижте днешния топ круизни оферти за да разберете дали всичко е налично.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *