Защо да изберете круиз за следващата си ваканция

By | ноември 3, 2021

Круизът е вид почивка, който се превръща в най-популярния избор за пътниците. Наблюдаваме значително увеличение на броя на круизните кораби във флотите, както и на нови компании, пристигащи на нови дестинации.

Има много за избор, включително Carnival, Royal Caribbean, P&O, Princess, Costa и много други. Някои крайцери ще избират една и съща круизна линия отново и отново, докато други предпочитат да изпробват нови лодки и нови компании.

Но защо е толкова популярен? Има много предимства на круизите, които ще обясня в тази статия.

1. Трябва да изпратите и разтоварите само веднъж. Повечето круизи ще посещават много пристанища, така че можете да пътувате до много места всеки път, без да се налага да се качвате и разтоварвате.

Ако сте пътували по традиционния начин, тоест ако летите до всяка дестинация, ще загубите половин ден всеки път, когато отидете до следващата дестинация. С ненужен круиз.

2. Цялата ви храна е заредена. Това включва основното ви хранене три пъти на ден, както и закуски и други хранителни услуги, тъй като повечето компании ви предлагат 24 часа в денонощието.

3. Детски клуб. Има причина много семейства да обичат да резервират круизи и това е заради прекрасните програми за детски клуб на борда, така че възрастните да могат да оставят децата си и да имат време да се отпуснат и да се забавляват и забавляват децата.

4. Осигурени са забавления. Има много музикални предавания, хумористични събития, танци, бинго и други игри, за да не ви омръзне. Винаги има нещо, което се случва около лодката и е подходящо за много публика.

Като цяло има комици, хипнотизатори, магьосници, танцьори, певци, групи и други странни и прекрасни действия, които правят пътуването ви забавно.

5. Това е добра алтернатива за тези, които мразят летенето. Круизните кораби са доста стабилни и позволяват на тези, които мразят да летят, да летят в чужбина, без да създават страх или нежелание.

Въпреки че не всеки обича открития океан, повече от 80% от хората, които резервират круиз, ще резервират поне един през живота си.

Пътуването със самолет, шосе или море има своите предимства и наистина е там, където искате да отидете и да видите какво искате.

По отношение на стойността на парите и постоянното забавление на борда, измерването на храната и други, е доста лесно да се разбере защо толкова много хора обичат да карат като метод за пътуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *