Защо ветроходните приключения са чудесни за пътуване

By | ноември 4, 2021

Пътуването е приключение, независимо от начина на транспортиране, но едно от най-приключенските според мен е ветроходството.

Плаването е забавен начин да прекарате деня във водата, като ново умение за научаване и дори е по-добре да отидете на островите.

Има много различни причини, поради които ветроходните приключения са чудесни за пътуване, които включват възможността да посетите различни пристанища и местоположение на една ваканция.

Повечето от тези ветроходни приключения ще изследват и открият няколко страни и/или региони в рамките на една и съща област.

Например, лодките за боклук, открити във Виетнам, са едни от най-известните ветроходни пътувания в света, някои от които изследват множеството острови и островчета около известния залив Ха Лонг, докато други пътувания от Виетнам включват целия регион на Индокитай. разглеждане на Виетнам, Лаос, Камбоджа и може би дори Тайланд.

Хонг Конг е друго място в Азия, където тези кораби за скрап са популярни за разглеждане на пристанището при еднодневна екскурзия или нощно изживяване.

Гърция е може би най-популярната дестинация в света за посещение на островите. Хората от цял ​​свят се отправят към Гърция през летните месеци и се преместват на островите, които включват Миконос, Крит, Санторини и Кос.

Благодарение на този голям туристически пазар, Гърция вероятно е причината, поради която ветроходството е толкова популярно за пътуване в наши дни.

Гърция поддържа, че кралствата на острова прескачат всяка друга дестинация в света, но особено в Европа, но Хърватия е следващата дестинация за приключенски пътувания за ветроходство. Това е по-евтина алтернатива и не идва с големите тълпи, които привличат Гърция всяко лято.

Тропическите острови са базирани около водните пътища и океана, обикновено в рамките на група от множество острови, така че тези тропически дестинации също са идеални за ветроходни приключения.

Някои от тропическите острови, които ми идват на ум за страхотно ветроходство, включват области като Южния Тихи океан и Карибите.

В южната част на Тихия океан имате пътувания до Фиджи, Вануату, Нова Каледония, Тонга, Самоа и др. Един от най-популярните е Таити, но тези пътувания обикновено са с по-високи цени от другите острови.

Що се отнася до Карибите, в региона има около 7000 острова и те имат голямо изобилие от морски живот по своите водни пътища. Така че в допълнение към страхотно ветроходно пътуване из островите, можете да го комбинирате с малко гмуркане или гмуркане с шнорхел.

Това са само част от причините, поради които ветроходните приключения са страхотни за пътуване. Има още много основателни причини и идеи за авантюристите да изберат ветроходно приключение за следващата си ваканция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *