Ветроходство – Съвети за преодоляване на морската болест

By | януари 11, 2022

Районът на залива на Сан Франциско се конкурира с морските дестинации по целия свят със своите кристално чисти води и умерен климат. Плаването в Сан Франциско не трябва да е нещо, което забравяте по някаква причина, особено замаяността, която може да бъде предотвратена с просто планиране и планиране.

Науката не може да обясни защо някои хора страдат от морска болест, докато други не са засегнати. Изследването обаче обяснява, че симптомите, свързани със световъртеж, идват от лоша комуникация между вътрешното ухо и мозъка. Ако единият усеща движение, а другият не, се появяват характерни странични ефекти като гадене, повръщане и световъртеж.

За да се насладите на пътуването си до водите на Сан Франциско, опитайте един от следните методи, за да запазите замайването си:

– Джинджифил: До 24 часа преди да се качите на лодката, започнете да ядете джинджифил. Опитайте да дъвчете суров или не толкова смел корен от джинджифил: кристализираните, захаросани парченца джинджифил предлагат вкусна алтернатива.

– Гривни: предназначени да използват електронни сигнали за насочване на нервните окончания, гривните се фокусират върху нарушаването на способността на тялото ви да изпраща съобщения за гадене до стомаха.

– Dramamine: предлага се без рецепта под формата на таблетки или за дъвчене, вещества като Dramamine всички ефекти против гадене.

– Методи за релаксация: Чували ли сте някога за методи за биологична обратна връзка, които могат да заблудят детекторите на лъжата? Идентични стъпки могат да се използват, за да принудите съзнателно тялото си да се отпусне и активно да се бори със симптомите.

– Познайте стомаха си: ако сте планирали пътуване до морето, пропуснете пикантното къри и задръжте джалапеньо, за да предотвратите треперенето на стомаха.

Не всеки реагира благосклонно на тези алтернативи, така че не забравяйте да се консултирате с лекар, ако е необходимо, и не забравяйте да вземете спасителната си жилетка. Добро пътуване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *